BCAA 8:1:1 (400gr) aminosyror - GoldTouch Nutrition

298 kr
bcaa811
In stock
+
BCAA star för “Branched Chain Amino Acids” (grenade kedjor av aminosyror) och består av en nyckeltrio av grundläggande aminosyror som hjälper Dig att upprätthålla muskel: leucin, isoleucin och valin. Vårt BCAA 8:1:1 är ett sällsynt tillskott på grund av dess produktkvalitet och dess unika förhållande av 8(leucin):1(isoleucin):1(valin).

BCAA:s aminosyror är välkända för deras antikataboliska (förhindrar muskelnedbrytning) och anabola (muskelbyggande) effekter. Det är en väletablerad sanning att BCAA:s (främst leucin) ökar proteinsyntesens takt för att säkerhetsställa att musklerna får ut det mesta möjliga från träningspassen. Ett intag av 8g L-leucin (den starkaste av de tre aminosyrorna) varje dag är till en stor fördel för Dig som tränar. BCAA 8:1:1 inducerar inte bara muskelproteinsyntesen utan kan även hjälpa med att minska proteinkatabolismen och samtidigt förbättra muskelåterhämtning.  

Då Du tränar och BCAA 8:1:1 stödjer muskeltillväxt, snabbare återhämtning efter fysisk aktivitet och att glukosnivåerna upprätthålls, är denna produkt perfekt för en ultimat träningsupplevelse.

Forskning visar att grenade kedjor av aminosyror kan improvisera träningsutövande genom att både höja motståndet mot trötthet samtidigt som det sparar på muskelglykogen eller energin samlad i musklerna.

 

BCAA:s 8:1:1:

- boostar muskelproteinsyntesen under och efter träning

- hjälper Dig att öka muskelmassa

- förbättrar träningsutövande, uthållighet och kondition

- snabbar på återhämtning och förminskar ömhet

Produkten är utvunnen från alger vilket gör den passande för veganer som kan dra förmån av en snabb absorption av de tre grundläggande aminosyrorna. BCAA:s 8:1:1 är naturliga, hälsosamma och säkra att förtära.


Ta en portion (en skopa) två gånger dagligen. För optimalt användande, inta mellan mål, 30-40 min innan träning och/eller direkt efter träning.

Smak: blåbär