Beta-Alanine

149 kr
beta/120/caps
Tillfälligt slut

Beta-alanin är en icke-essentiell aminosyra. Tillsammans med histidin använder Din kropp denna aminosyra för att bilda carnosine vilken reducerar mjölksyran i Dina muskler under träning. Mjölksyra reducerar dina musklers förmåga att kontrahera och successivt orsaka trötthet. Carnosine fungerar som en buffert mot mjölksyra och reducerar syrligheten i musklerna under högintensiv träning vilket underlättar för dem att arbeta hårdare och under längre tid. Detta gör beta-alanin till ett tillskott som kan användas för att försena trötthet under högintensiva styrkepass. Som ett resultat av detta klarar Du att lyfta tyngre vikter, göra fler repetitioner och genomföra högintensiva cardioträningspass. Större träningsvolym leder i och med detta till improviserad styrka och muskeltillväxt.


Kapslarna är enkla att svälja och innehåller inga stabiliseringsmedel eller fyllmedel utan innehåller endast rent beta-alanin. Detta är ett säkert sätt att öka muskelstyrka och uthållighet, att boosta sportprestanda och träningskapacitet samt hjälper Dig att bygga definierade muskler.

En portion = tre kapslar (2,7g)

Inta tre kapslar dagligen. Vi rekommenderar Dig att använda produkten innan träning men produkten kan användas vilken tid på dygnet som helst. Undvik att inta nära inpå läggdags och inta ej mer än fyra kapslar per dag.


Viktigt att notera: beta-alanin kan orsaka en stickande och blossande effekt men detta är en fullt normal reaktion.