HYDRO 5 – AMINO ACIDS

298 kr
hydro5/300caps
In stock
+

Hydro 5 är tillverkat av WPH, en överlägsen proteinkälla som använder sig utav en utomordentlig hydrolysprocess med ett strikt och modernt kvalitetssystem med hög koshertillsyn. Genom denna process omvandlas whey hydrolysat till fria former av aminosyror som är mycket smältbara.

Hydro 5 innehåller alla grundläggande och icke-essentiella aminosyror som Din kropp behöver för att fungera korrekt. Det är särskilt rikt på BCAA:s och speciellt leucin som är känt för att stimulera proteinsyntesen i musklerna. Hydro 5 innehåller även glutaminsyra, alanin, arginin, asparaginsyra, cysteine, histidin, glycin, prolin, serin, tyrosin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin och tryptofan kombinerade i en välbalanserad mängd så att de kan producera en bättre kombinerad effekt och på detta sätt hjälpa Din kropp att fungera optimalt på varje nivå.

Det är vida känt att aminosyror är proteinets och musklernas byggstenar. Hydro 5 innehåller alla 18 grundläggande och icke-grundläggande aminosyror vilka absorberas och transporteras till musklerna väldigt snabbt. Hydro 5 har en avgörande betydelse i proteinets och enzymernas struktur och funktion samt produktionen av andra aminosyror. Den är även viktig för fettförbränningen och immunsystemet. Vare sig Du är ute efter att ladda på Dina depåer efter träning eller bara bibehålla en god hälsa så ger Hydro 5 Din kropp vad den behöver för att uppnå normal proteinsyntes, att stimulera muskeltillväxt och regeneration samt bidra till kroppens energiproduktion.


Hydro 5…

…improviserar muskeltillväxt och större muskelvinster

…ökar uthållighet och det övergripande sportsliga utövandet

…improviserar återhämtning och reducerar muskelömhet

…förbättrar fettförbränningen

 

Inta en portion (två kapslar) minst tre gånger per dag. För optimalt resultat, inta en portion 30 min innan träning så att aminosyrorna går in i blodomloppet i perfekt timing för att utnyttjas som bränsle men också förebygga muskelnedbrytning. Inta även en portion direkt efter träning för att maximera återhämtningen. Om du inte äter normala mål åtminstone var fjärde timme eller om din diet inte innehåller tillräckligt med protein rekommenderas Du att inta extra portioner mellan målen för att undvika muskelförtvining.