Creatine Magna Power (500gr) GoldTouchNutrition

270 kr
CREAMAGNA
In stock
+

Kreatin höjer kroppens förmåga att producera energi snabbt. Denna energi används som bränsle vid styrketräning och uthållighetsövningar och kommer hjälpa Dig att träna hårdare och snabbare samtidigt som den skyndar på återhämtningen. Detta leder till ett improviserat träningsutövande, förhöjd muskelmassa samt muskelstyrka. Vår kreatinblandning består av:

Magna Power – Magna Power, eller kreatin-magnesium-kela, där magnesium är bundet till kreatinet, förbättrar dess biotillgänglighet och absorption av magnesium. Magnesium är ett grundläggande muskelnäringsämne som delvis har ansvar för cellhydratiseringen och som tillsammans med kreatin deltar i ATP-syntesen vilken improviserar tillväxten av muskelmassa och styrka. Om Du har letat efter ett tillskott som ska hjälpa Dig att förbättra Dina träningspass så är denna produkt den rätta för Dig.

 

Kreatin monohydrate – Kreatin monohydrate är den mest betrodda formen av kreatin där många års användande av det har visat sig vara extremt effektivt. Kreatin monohydrat:

 

- fungerar som en omedelbar ATP-reserv under träning

- stödjer förhöjd träningskapacitet och muskelmassa

- återfuktar muskelvävnad och främjar näringsämnesflödet

- stödjer byggandet av magra muskler men hjälper även dem som vill förlora fett


Vare sig du springer, lyfter vikter, hoppar eller sparkar kommer vår kreatinblandning att bidra med mer energi och uthållighet till Dina muskler så att Du kan fortsätta med ännu mer styrka. Utöver detta så är kreatinet utav farmaceutisk kvalitet utan tillsatser. Då det är mikroniserat bidrar det med maximalt med bio-tillgänglighet för kreatinet samt snabb absorption. Kreatinet är även veganskt då det har marint ursprung.


Detta kreatin kan intas på två olika sätt. Du väljer själv vilket sätt som passar Dig och dina träningsbehov och mål bäst.

Variant nummer ett, uppladdningsfas: Beroende på kroppsvikt, inta 0,3g KREATIN per kroppskilo och dag (intag av större mängder kreatin i över fem dagar resulterar inte i högre nivåer och är därför onödigt).

Variant nummer ett, underhållsfas: Inta 0,3g KREATIN per kroppskilo och dag.

Variant nummer två: Inta en skopa (5g) innan träning varje dag. För optimalt användande, drick kreatinet blandat med apelsinjuice (sockret i drycken främjar absorptionen).


Smak: Tutti frutti