iMaster ALL in 1 51 Ingredients (3kg) - GoldTouch Nutrition

521 kr
imaster
In stock
+

iMaster är en kombination av 51 utmärkta ingredienser i en unik sammansättning som tillsammans arbetar utomordentligt mycket bättre än vad varje ingrediens gör för sig själv. Det innehåller många aminosyror (2,5g BCAA:s, 4,2g glutamin, en hög koncentration av l-karnitin samt l-citrullin), snabba och långsamma kolhydrater, kreatin, ALA (alpha lipoid acid), omega3, vitaminer samt mineraler.


Aminosyror – 15g av aminosyror per portion kommer ge bränsle till Dina träningspass och improvisera återhämtningen. BCAA:s (l-leucin, l-isoleucin och l-valine) är helt nödvändiga för proteinsyntesen i musklerna och hjälper även för att minska muskelnedbrytningen under träning (antikatabolisk) och l-karnitin transporterar fettceller till mitokondrierna där de förbränns i syfte att skapa energi.

Kreatin – Kreatin är en ingrediens vars användande av atleter och kroppsbyggare är utbrett och känt för att improvisera träningsutövandet samt öka muskelmassan. Enligt flera olika studier är det även extremt effektivt för högintensivträning och explosiva aktiviteter.

Kolhydrater – Kolhydrater ger bränsle till din träning och förser din kropp med kalorier och energi som den behöver för att framkalla muskeltillväxt samtidigt som den främjar återhämtning efter träning.

Omega-3 – Omega-3 fettsyror är, enligt modern forskning, värdefulla för en hälsosam kropp. De är viktiga för en ordentlig kardiovaskulär funktion (de minskar triglycerider och ökar bra kolesterol men kan även främja ett hälsosamt nervsystem.

Vitaminer och mineraler – Vitaminer och mineraler är värdefulla och viktiga för kroppens rätta funktion. De hjälper ämnesomsättningen av proteiner och enzymer, stärker immunförsvaret och stödjer kroppens naturliga process för utveckling.

Alpha-lipoic – Alpha-lipoic syra är en antioxidant som skyddar dina celler mot skada orsakad av fria radikaler, återställer vitaminnivåerna (speciellt vitamin E och C) i din kropp och används samtidigt för att bryta ned kolhydrater för att skapa energi till organen i din kropp.


iMaster är en allt-i-ett produkt som kombinerar 51 högkvalitativa ingredienser. Men produktens framgång beror inte på varje enskild ingrediens utan det är den sammanlagda sammansättningen av ingredienserna som tillsammans resulterar i denna effekt vilket gör att dina hårda träningspassa inte går till spillo. iMaster:

 

- höjer intensiteten och förlänger uthålligheten för Ditt träningspass

- förbättrar muskelreparationen och minskar känslan av trötthet

- bidrar till improviserandet av styrka och explosivitet

- ökar muskelvolymen

- maximerar proteinsyntesen i musklerna

- stimulerar utsöndringen av insulin  vilket resulterar i improviserad överföring av kreatin och näringsämnen till musklerna


Du bör konsumera mellan 100-150g iMaster per dag, beroende på dina behov och kroppstyp.

Träningsdagar: Inta en portion (ca två skopor) med 500ml vatten det första du gör på morgonen och en portion efter träning

Vilodagar: Inta en portion (ca två skopor) med 500ml vatten det första du gör på morgonen och en portion på eftermiddagen