Adreno Stack (200g) PreWorkout - GoldTouch Nutrition

223 kr
adreno
Tillfälligt slut

Adreno Stack är perfekt för en idrottare som längtar efter stark pump, är seriös med sin styrketräning och vill ha resultat. Den är utformad för att höja prestanda under träningen, för att den kommer att få din kraft till en högre nivå och kommer att ge dig den  styrka du alltid hoppats att uppnå. Det här är vad vi alla vill vara... Du kommer att se, känna och höra rytmen i din sport bättre än tidigare, bättre än förväntat.Du kommer att känna kraften spränga inifrån och ut, styrka byggs upp tills att du nästan exploderar och din råa kraftintensitet träffar tjurögat. Adreno stack stöder din kropp till en maximal nivå under intensiv träning eller ditt kampspel.
Adreno stack är ett tillskott som har skapats genom att kombinera de bästa ingredienserna för att hjälpa dig att maximera atletisk prestanda. Adreno stack kommer att göra dig solid, stark och bra att gå länge.
ta en skopa 30 minuter före din träningspass och börja vinna eller slå ditt personliga rekord. För maximal resultat, konsumera med relativt tom mage.
* VARNING: Produkten är extremt stark. Ta en halv dos under de första 2-3 gånger för att testa din tolerans och vänja dig vid    produkten.
Överskrid inte rekommenderad dosering - Högt koffeininnehåll.
Tips om hydrering: Denna produkt ökar vattenvikten genom att dra in vatten i musklerna. En ökning av intramuskulärt vatteninnehåll kan späda ut elektrolyter eller öka risken för muskeltår på grund av muskeltäthet. Se till att dricka tillräckligt med vatten, för att ge din kropp rätt hydrering och för att stödja bearbetning och avlägsnande av extra aktiva ämnen från kroppen.
Smak: Citron / Blåbär
Känn superkraftstyrka
Verklig vaskulär pump
Hög intensitet uthållighet
Främjar muskeltillväxt
Alpha-Male Energy
humörhöjare

Παρόμοια Προϊόντα