Premium Iso Touch 86% (2kg) Rent Protein med stevia - GoldTouch Nutrition

596 kr
iso86
In stock
+

ISO TOUCH är ett högkvalitativt vassleproteinisolat bestående utav:

- 85% av vassleproteinisolat (WPI 95%), ett rent typ av protein som genomgår flera filtreringsnivåer i syfte att ta bort komponenter som inte är proteinbaserade såsom fett, kolesterol och laktos. Resultatet av detta är ett 95-procentigt äkta protein.  

-10-procentigt vassleproteinhydrolysat (WPH 86), ett lättsmält wheyprotein som frigör aminosyror i mycket högre takt. Proteinet har förstärkt biotillgänglighet och anses därför vara en uppgraderad version av isolat. Protein är grundläggande för blodet, hormonerna, enzymproduktionen men även för att optimera ens immunsystem. Utöver detta bidrar det till den muskeluppbyggnad som sker i kroppen. ISO TOUCH är nödvändigt för optimal muskeltillväxt och läkning, särskilt om du tränar regelbundet.  

ISO TOUCH är en utmärkt källa för ett komplett protein. ISO TOUCH vassleproteinisolat är rikt på aminosyror som absorberas snabbt och effektivt vilka i sin tur bidrar till en boost av hälsoeffekter såsom förbättrad muskeltillväxt och snabbare återhämtning. Det bidrar även till en reducering av muskelförlust, balanserar hunger och begär samt reglerar blodsockernivåer. Proteinet härstammar från gräsätande kossor som producerar mjölk säsongsbetonat utan tillsatta hormoner.

Vi rekommenderar att Du dricker en portion av ISO TOUCH på morgonen och en portion direkt efter träning för att få ut maximal effekt. Beroende på din vikt, fysiska aktivitet, matvanor och träningsmål rekommenderas Du lägga till intag mellan mål under dagen.