AAKG 2:1 (120caps) - GoldTouch nutrition

149 kr
aakg/120/caps
In stock
+

Arginin Alfa Ketoglutarat är en sammansättning skapad utav den grundläggande aminosyran L-arginin bunden till en Alfa-Ketoglutaratmolekyl. L-arginin agerar som en föregångare till kärlutvidgaren kväveoxid. Vad innebär detta för Dig och din träning? Kväveoxid gör att blodkärlen vidgas vilket förbättrar blodcirkulationen och blodflödet till muskelvävnaden. Detta kan öka syre-och näringsämnetillförseln till den tränande muskeln vilket översätts till ett starkt tryck och pump i muskeln! Detta gör Arginin Alfa Ketoglutarattillskottet till ett måste, både för starka atleter (inklusive kroppsbyggare) som söker öka muskelstorlek på grund av dess anabola potential men även för uthållighetsatleter som söker improvisera deras aeroba kapacitet på grund av dess vasodilatoriska egenskaper

Arginin Alfa Ketoglutarat…

ökar kväveoxidproduktionen som gör att blodkärlen slappnar av och expanderar, sänker blodtrycket och gör det lättare för blodet att flöda i kroppen samt stärker muskler och vävnader.

…och dess vasodilatoriska egenskaper underlättar för mer syre, blod och viktiga näringsämnen att transporteras direkt in i muskelcellerna vilket hjälper den aeroba kapaciteten.

…improviserar träningskapaciteten genom att den boostar energin, styrkan och uteffekten under träningspasset.

…är perfekt för pre workout, främst för dess effekt i ”muskelpump” och vaskularitet men även på grund av att den hjälper att bryta ner biprodukter från muskelansträngning som orsakar trötthet. Detta resulterar i ett improviserat atletiskt utövande.

…har undersökts i ett kontrollerat prov och visat sig kunna förhindra muskelnedbrytning samtidigt som det ökar proteinabsorptionen och syntesen.

En portion = Tre kapslar (=2,1g)

För att Du ska få ut det mesta utav AAKG:s träningspassfördelar rekommenderar vi en portion 30 minuter innan träning.