extra BCAA

299 kr
exbcaa
In stock
+

Extra BCAA förser kroppen med de viktigaste aminosyrorna för atleter och träningsutövare. Varje kapsel innehåller:

60% grenade aminosyror (BCAA) vilka är de tre grundläggande aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin.

40% L-glutamin

Extra BCAA är en win-win för Dina muskler då de hjälper med att bibehålla och bygga muskler samtidigt som de reducerar träningströtthet och lindrar muskelömhet.


Fördelar med extra BCAA + glutamin:

Bygger muskelmassa med låg kroppsfett: BCAA bevarar muskelglykogendepåerna vilket förser musklerna med bränsle och förhindrar Din kropp från att brytas ned muskelprotein under träning. Glutamin stimulerar vidare proteinsyntesen och tillåter Din kropp att bygga mer muskler.

Begränsar trötthet och muskelömhet: Forskning visar att BCAA kan hjälper kroppen att bemöta och reducera träningsrelaterad trötthet samtidigt som det förhöjer uthållighet. Utöver detta hjälper BCAA och glutamin mot muskelömhet och improviserad återhämtning efter träning.

Bränner mer fett: När det gäller fettförbränning har forskning visat på att intaget av BCAA (speciellt leucin) i kombination med glutamin har visat sig att vara ett viktigt verktyg vid viktminskning.


Då Extra BCAA innehåller både BCAA och glutamin är det bästa att inta en portion (tre kapslar) upp till 15 minuter innan träning samt en portion (tre kapslar) direkt efter träning. Extra BCAA kan intas upp till tre gånger dagligen beroende på kroppsvikt och fysisk aktivitet.